Världsbroderidagen den 30 juli

För femte gången firar vi världsbroderdagen den 30 juli.

Ta del av broderimanifestet och gör dagen till en festlig manifestation på ditt eget sätt. Själv hoppas jag kunna fira med en skål nyplockade hjortron på gammelmormors broderade finduk. Du kanske firar i glada vänners lag eller med en enkel stilla broderistund i trädgården. Hur du än gör blir det lite festligare med broderidagsvimpeln som kan laddas ner här.

Initiativet till världsbroderidagen kommer från Broderiakademins lokalgrupp Skåne SY-d. Läs mer här ->

Skriv en kommentar här nedan om hur du uppmärksammar världsbroderidagen. Skapande broderi Stockholm önskar alla en härlig broderistund den 30 juli.

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

2 Comments on “Världsbroderidagen den 30 juli

  1. Skåne-syd firar Världsbroderidagen på Köpmansmagasinet, som ligger vid Sveriges sydligaste udde. Vi har syjunta, krämartorg. Utställning och avslutar med föredrag om Gerillaslöjd. Frida Ahrnkvist Engström kommer och föreläser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *