Broderiträff och styrelsesammanträde

Den 16 juni hölls terminens sista broderiträff i Slöjdrummet på Länsmuseet.

Vi inledde med en visning av den pågående utställningen om Kolam, i Dieselverkstaden.
image
Ingela och Gun visade egna broderier och målningar och berättade lite om bakgrunden. Ingela uppmanade oss alla att ta med broderier att visa under tisdagsträffarna och jag vill understryka att det var ett uppskattat inslag under broderistunden.

Så följde ett styrelsesammanträde med en lååååång föredragningslista. Den nya styrelsen har många praktiska och administrativa frågor att hantera. För medlemmarna är kanske besluten om höstens verksamhet viktigast.

I korthet beslutades:
– att höstens första öppna broderiträff blir tisdagen den 25 augusti
– att alla, som vill se den spännande utställningen, Traces of Life, tillsammans, tar sig till Falun lördagen den 29 augusti och därefter hänger på låset till Dalarnas museum kl 12 då man öppnar.
– att tema för medlemsmötet i höst, söndagen den 11 oktober, blir Svart, vitt och lite rött. Det är fritt att tolka temat hur man vill. (OBS! datumet är ändrat från 10 oktober som tidigare annonserats. Då är hela ABF-huset upptaget av Föreningsforum, där alla ABFs samarbetsorganisationen får presentera sin verksamhet.)

Håll utkik under rubrikerna KALENDARIUM och VERKSAMHET. Där kommer fortlöpande information om föreningens kommande arrangemang.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *