Färgglädje i koltrastens tid

Det blev en lugn eftermiddag efter senaste tidens brådska.

Alla 75 frimärksbroderier är nu inlämnade till Postmuseum så det finns tid för egna broderier och för kreativa tankar om höstens broderiuppgift – Postal Art. Några har kommit igång, några testar och söker, medan andra laddar om med avslappnade lustbroderier. Under tiden diskuterar vi vad temat Postal Art kan innebära och enas om att ämnet är stort och öppet. Kanske ett broderat snabel-a, en brevlåda, ett brev eller ett fotografi. Alla ideer gör att hösten kommer att bli spännande!

Färgglädje i koltrastens tid.
Färgglädje i koltrastens tid.

Information för dig som vill delta i Postal Art utställningen finns HÄR->

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *