Måla på tyg och användning av vliesofix

Välkommen till Workshop på Sjöhistoriska museet den 8 maj kl 14.15, under ledning av av två av föreningen Skapande Broderis medlemmar. Anita Holmén leder övningar i att måla på tyg och Inger Larnemark visar hur vi kan använda vliesofix i broderier.

Workshopen är gratis, men du betalar för visst förbrukningsmaterial. Ta också med bakgrundstyger i bomull eller lin samt mindre tyglappar som kan användas till applikationer. Färg och demonstrationsmaterial kommer att finnas på plats, men det kommer även att behövas visst material för eget bruk.

Workshopen pågår från kl 14.15. (OBS! vi har inte tillgång till lokalen förrän dess så kom inte för tidigt.) Lokalen är bokad till kl 19.

Begränsat antal deltagare, förhandsanmälan HÄR->

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *