Det kom ett mail med frågor

Vi fick ett mail med frågor som kan vara av intresse för fler än frågeställaren. Frågor och svar publiceras därför här.

Hej!
Jag är intresserad av att komma på era broderiträffar. Jag undrar om man behöver vara med i föreningen för att komma på dem? Det stod på hemsidan att ni broderar på ett givet tema, gäller detta varje gång? Kan man ta med sig egna projekt.
När är nästa broderiträff?
Tack på förhand!
Med vänliga hälsningar
Amanda

Hej!
Du behöver inte vara medlem för att delta i broderiträffarna. När vi är på museet ses det också som en del av museets öppna verksamhet. (Det händer att vi gör vissa arrangemang för enbart medlemmar, t ex visning av en utställning, workshops mm. Sådant annonseras alltid i förväg på hemsidan och på Facebook )

Under sommaren är det dock lite annorlunda. Museet låter oss sitta där på onsdagar från och med den 20 juni. Det är dock inga organiserade träffar under sommaren utan mer en möjlighet för oss som ev är kvar i stan att träffas. Det är första gången vi håller sommaröppet på detta sätt och vi vet inte alls hur, eller ens om, det kommer att fungera. Under sommaren visar vi medlemskort för att få fri entré.

De ordinarie träffarna på Postmuseum börjar igen onsdagen den 29 augusti kl 13-16. I augusti har museet fortfarande sommartider. Därefter träffas vi onsdagar kl 16-19 under hela hösten.

Vi arbetar på ett tema som planeras tillsammans med de museer vi samarbetet med. Dessa temabroderier ställs i regel ut på museet. För att delta i utställningen måste man vara medlem. Det är inget krav på att delta i arbetet med utställningen, men många brukar bli intresserade och inspirerade av andra att delta.

Många av oss arbetar med egna projekt då och då. Så gör också nya deltagare som vill prova på hur det känns att brodera tillsammans med oss. Du är alltså hjärtligt välkommen med ditt eget broderi från och med den 29 augusti.

Ge dig till känna, fråga efter någon av oss i styrelsen när du kommer så kan vi ge dig en närmare presentation av hur det fungerar på syträffarna.

Med vänliga broderihälsningar
Ulla-Britt

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *