Uthämtning av verk från utställningen i Enköping

Utställningen i Enköping avslutades söndag den 14 april. Frimärksbroderierna skickades direkt från Enköping med värdepost till Kristianstads Länsmuseum, där de ställs ut den 4 maj – 30 juni. Övriga packades och fraktades tillbaka till Stockholm måndagen den 15 april (utom de två sålda). Alla ombads hämta sina verk den 16:de eller 17:de april. Eftersom många missade det kan ni hämta även nästa vecka hos Olenka Lahovary Eriksson.
tisdag den 23 april kl.15 – 17
onsdag den 24 april kl.15:30 – 16:30
Adress: Vegagatan 6, 1 tr, portkod 0556, nära Odenplan
Mob: 073-934 61 84

( Det är ett omfattande arbete att få allt att klaffa med utställningen. Vi har varken försäkring eller förvaringsplats för era verk och kan inte ta ansvar för outhämtade verk. Vänligen hämta dem under de tider som erbjuds.)

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *