För utställare till “Spår av medeltida liv”

Inlämningsdagen den 18 september närmar sig. Föreningens styrelse har tidigare haft en hel del administrativt arbete med redigering av texter och sammanställning av information inför utställningar. Vi gör nu ett försök att skapa en rutin för hur detta ska ske inför kommande utställningar och ber dig som utställare att förja denna rutin för att undvika merarbete.

Text till ditt verk
1 Helst vill vi ha beskrivningen av ditt verk med e-post i en wordfil. Om du har tillgång till ett ordbehandlingsprogram som kan spara i Word-format så laddar du hem en blankett och besvarar frågorna enligt anvisningar i blanketten. Spara sedan filen med filnanmet “dittEfternamnFornamn.docw”. Skicka sedan ett mail och bifoga din fil till info@skapandebroderi.se.
Ladda ner wordfilen HÄR->

2. Om du inte har möjlighet att redigera wordfilen så finns anmälningsblanketten också som sk PDF-fil. Skriv ut den på din skrivare. Fyll i manuellt och lämna den till någon i styrelsen. HÄR finns PDF-filen->

3. Om inget av ovan passar dig så finns ett mindre antal blanketter för utdelning på broderiträffarna under tiden 4 – 18 september.

4. Får du ändå problem med blankettern skicka ett mail till info@skapandebroderi.se och beskriv problemet så ska vi hitta en lösning.

Bild på ditt verk
Om du har möjlighet att fota ditt verk eller en detalj från ditt verk som vi kan använda för att koppla text med bild i utställningförteckningen så underlättar det ytterligare. Även här bör du namnge filen med ditt efternamn följt av förnamn enligt modellen “FornamnEfternamn.jpg”. Om du har flera filer, lägg ett ordningsnummer i slutet av filnamnet. Maila bildfilen som en separat fil. Lägg inte in den i Worddokumentet.

Varmt välkommen med ditt bidrag till utställningen Spår av medeltida liv den 18 september.

Skicka in den beskrivande texten så snart som möjligt. Läs gärna vårt tidigare inläggInför utställningen HÄR ->

Ett keramikkärl i utställningen Medeltida liv på Historiska museet

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *