Åland 2013

Vår kursledare i broderi på tovat i oktober, Eva Douhan Lundqvist, har haft en fin utställning på Åland! Undertecknad försökte få ihop ett gäng broderifantaster att göra en endagskryssning till Mariehamn för att beundra och inspireras av konstverken!

Vi blev en mycket liten skara(!)men vi njöt av de välgjorda arbetena och hoppas att vi får ihop deltagare till den 5 oktober!! Vore roligt om fler kanske påminns via denna information. Bifogar några foton. Asta och jag vid ett av arbetena, samt Asta som botaniserar bland Galleri/Hantverksaffären ” Fäktargubbens” färgglada/rika materialutbud. ( Stora gatan 14- mittemot kyrkan)

Vi besökte även en textilkonstnär, Linda Karlsson, som inte direkt broderar men gör bl.a textilcollage som kan vara nog så inspirerande!! Hon kallar sin firma ”Labelled” Fashion recycling studio. Ett litet tips för eventuella Ålandsresenärer…

Vid pennan och bakom kameran : Gunilla Bauer.

(Posten kopierad från föreningens gamla blogg)

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *