Höstmöte 25 oktober

34 personer kom till föreningens höstmöte. Flera medlemmar visade upp och presenterade sina egna broderier. Krämarborden var välbesökta och broderade träd lottades ut – vinsten var att göra något av dem till årsmötet. De nya stadgarna antogs.

Huvudattraktionen var Ulla Andersson från Stockholm och Uggleryd i Småland som visade och berättade om sina broderier, som två gånger varit utställda på Liljevalchs. Många täta stygn och massor av humor.

Det var roligt att så många kom och att alla var så aktiva!

Här några bilder från höstmötet: Marianne och sekreteraren Lena visar upp Lena Andersson oavslutade broderi i jätteformat. Alla deltagarna inbjöds att lägga ut sina broderier för beskådande och säga några ord om dem.

(Flyttat från den gamla hemsidan Arkiv-2015)

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *