Maskinbroderi på tisdag, den 3 november

På nästa symöte i Sickla blir det en demonstration av maskinbroderi. Heli Saarne, broderier fritt på maskin. Vi såg flera av hennes fina broderier på medlemsmötet i oktober. Nu visar hon hur hon gör på den öppna syträffen i Sickla. Heli  tar med sin egen maskin för demonstration, tyvärr har vi inte tillgång till fler maskinener.

Tid och plats som varje tisdag, Slöjdrummet hos slöjd Stockholm, Länsmuseet som ligger i Dieselverkstaden i Sickla. Tiden är kl 16 – 19. Som vanligt är det utan kostnad och kaffe till självkostnadspris. Ta med ditt broderi och kom. Vi kommer att hinna sy några stygn på våra egna broderier också.

Till våren kommer det mera. Styrelsen håller på med planering av vårterminens kurser. Maskinbroderi står på det kommande kursprogrammet, men alla detaljer är inte klara än. Håll utkik här för mer information.

Till sist lite ögongodis. I broderigalleriet finns dessa två bilder broderade av Heli på maskin. I galleriet finns ytterligare bilder.

image image

Välkomna till symötet på tisdag den 3 november!

Dela denna post:
Facebooktwittermail

2 Comments on “Maskinbroderi på tisdag, den 3 november

    • Tack för din uppmärksamhet och ursäkta Heli. Ändrar naturligtvis direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *