Postmuséum nästa

Föreningens styrelse har träffar överenskommelse med Postmuseet i Gamla Stan inför 2018. Vi kommer alltså att hålla våra broderiträffar där och avsluta med en utställning mot slutet av året.

Efter många träffar med flera av stadens muséer står det nu klart att Postmuséet blir vår hemvist för broderiträffarna under hela 2018. Muséet har uttryckt stora förväntningar inför samarbetet med oss. Det blir visning av museet redan i december 2017. Därefter startar broderiträffarna i januari. Under perioden kommer vi även att få visningar på museets magasin.

Broderiträffarna kommer att äga rum på onsdagar kl 16-19 på Lilla Nygatan i Gamla Stan.

Vi har ännu inte beslutat om tema för 2018 års broderier. Kom gärna med förslag. Under verksamhetsmötet i höst får vi tillfälle att diskutera frågan närmare.

Besök gärna Postmuséums hemsida.

Innan det blir dags före ett nytt muséum har vi många trevliga broderiträffar och en utställning framför oss. Verksamheten fortsätter på Sjöhistoriska museet under hösten och i november är det dags för utställning där i hela två månader. Vi kommer att vara kvar på Sjöhistoriska på tisdagar under utställningstiden och får då möjlighet att presentera både utställningen och föreningen för besökare.

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

4 Comments on “Postmuséum nästa

  1. hej! Blir det visning av postmuseet i veckan?är det kl 14 och 17. behövs föranmälan? När börjar broderiträffarna där nästa år. Med vänlig hälsning Elsa Ågeby

  2. Anmäler mig till visning av postmuseum den 6/12 kl 14-15 Med vänlig hälsning elsa ågeby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *