Inför Postal Art – uppdaterat

Vi medlemmar i Skapande broderi sätter nu fart med arbetet inför höstens utställning Postal Art och Postmuseum har kommit med en tidplan.

Broderiet till denna utställning har inga begränsningar avseende, storlek, teknik, material etc. Temat för motiven rymmer en rad bilder inspirerade av post, brev, vykort, frimärken och kommunikation. En ganska bred tolkning är alltså möjlig. Ett absolut krav är emellertid att broderiet är helt klart för visning och monterat för upphängning.

Medlemmar i föreningen Skapande Broderi Stockholm är välkomna med bidrag. Vi kommer att ställa ut tillsammans med elever från Gerleborgsskolan.

Tidplan inför utställningen:
2/9 Sista dag för att anmäla om man vill ha med sitt broderi i utställningen. Maila till Viveka.Nybom@postnord.com

OBS! Nya instruktioner angående den beskrivande texten HÄR->
(1/10 Deadline för att meddela fakta om broderiet; mått, om objektet ska hänga eller ligga och övrigt av betydelse för planeringen av utställningen samt texter om objektet. Texterna ska vara ett Worddokument som mailas till museet. Ju tidigare ju bättre!)

22/10 Alla verk ska vara helt färdiga och inlämnade. De ska var monterade för att hängas eller placeras. Muséet ska inte behöva skruva i fästen mm.

29/11 Invigning.

Välkommen med ditt bidrag!

Dela denna post:
Facebooktwittermail

One Comment on “Inför Postal Art – uppdaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *