För utställare av guldskinnsbroderi med en modern twist

Nu börjar våra guldskinnsbroderier med modern twist ta form och det är dags att förbereda den kommande utställningen. Föreningens styrelse har en aktiv roll när det gäller beskrivning av verken, både inför utställningskatalog och för galleriet på hemsidan.

Vi önskar därför att du lämnar in en beskrivning av ditt verk i såväl text som bild så snart som möjligt och i god tid innan du lämnar in ditt verk. Detta kan ske även om broderiet inte är helt klart.

Det blir två inlämningstillfällen:

  1. Den 11 december i anslutning till ordinarie broderiträff
  2. Den 8 januari kl 14:30 på Historiska museet, matsäcksrummet.

    Styrelsens arbete underlättas betydligt om du noga följer anvisningarna nedan.

Text till ditt verk
1) Skicka helst din beskrivning med e-post i en wordfil. Ladda hem vår blankett och besvarar frågorna enligt anvisningar i blanketten. Spara sedan dokumentet med filnamn enligt mallen ditt “EfternamnFornamn” (inga mellanslag, specialtecken eller å,ä,ö). Skicka sedan ett mail och bifoga din fil till info@skapandebroderi.se. Skriv ditt namn i mailets rubrikrad.
Ladda ner wordfilen HÄR->

2) Om du inte har möjlighet att redigera wordfilen så finns anmälningsblanketten också som sk PDF-fil. Skriv ut den på din skrivare. Fyll i manuellt och lämna den till någon i styrelsen. HÄR finns PDF-filen->

3) Om inget av ovan passar dig så finns ett mindre antal blanketter för utdelning på broderiträffarna.

4) Om du ändå får problem med blankettern skicka ett mail till info@skapandebroderi.se och beskriv problemet så ska vi hitta en lösning.

Bild på ditt verk
Fota ditt verk eller en detalj från ditt verk som vi kan använda för att koppla text med bild i utställningförteckningen. Även här bör du namnge filen med ditt efternamn följt av förnamn enligt modellen “EfternamnFornamn.jpg”. Om du har flera bilder, lägg ett ordningsnummer i slutet av filnamnet. Maila bilden som en separat fil. Lägg inte in den i textdokumentet.

Varmt välkommen med ditt bidrag till utställningen!

Skicka in den beskrivande texten så snart som möjligt.

Kopia av ett guldskinnsbroderi från ett medeltida täcke.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *