Vad händer med stygnbeskrivningarna i Adventskalendern?

Ända fram till nu har man kunnat öppna luckorna i Adventskalender 2023 från hemsidans startsida. Men nu är det slut. Stygnbeskrivningarna är dock inte raderade utan de återkommer under året i en annan form med fler varianter och bilder och kanske inte riktigt i samma ordning.

Intresset för stygnbeskrivningarna i kalendern har varit stort. Det gläder oss. Kalenderns startsida har haft 650 visningar och flera enskilda beskrivningar har haft fler än 100 visningar. Det stygn som haft minst antal visningar är Bladsöm men det visades á andra sidan ”dan före dan” då de flesta hade annat att tänka på. Bladsöm hittar du HÄR->
Det finns betydligt fler sätt att sy blad på som du kommer att se så småningom.

Observera att du sticker ner nålen vid sidan om mittnerven på bladet.

Den 4 februari publiceras det första stygnet i föreningens nya stygnskola. Om intresset fortsätter att vara stort visas ett nytt inlägg varje söndag tills alla stygn presenterats på nytt med fler varianter och bilder. Vi kommer i regel inte att skriva egna stygnbeskrivningar eftersom det finns så många utmärkta på nätet. Däremot hänvisar vi till källor på Internet.

På broderiträffarna kan du ställa frågor kring veckans stygn och vi kan sy dem på vårt gemensamhetsbroderi.

Kalendern kan du se under januari månande HÄR->

Låt dig inspireras av nya stygn under året! 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

2 kommentarer på “Vad händer med stygnbeskrivningarna i Adventskalendern?

  1. Väldigt bra idé med Adventskalenderns stygnbeskrivningar. Kan ni inte spara den i ett arkiv på hemsidan så man har tillgång till den permanent? Vore jättebra. Man skulle ju kunna utöka stygnbeskrivningarna med fler stygn också.

    • Ja, stygnbeskrivningarna har varit väldigt uppskattade. De ligger till grund för en stygnskola som publiceras varje söndag under våren med start den 4 februari. Inläggen kommer då att ha fler bilder och fler varianter på stygnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *