Höstmöte den 11 oktober

Medlemmar i föreningen Skapande Broderi Stockholm inbjuds till höstmöte söndagen den 11 oktober i ABF-huset på Sveavägen 84, Beskowsalen, kl 13.

Program för mötet:
Ordförande  Ingela Gréau öppnar mötet och hälsar välkommen.

Renée Rudebrant föreläser på temat I huvudet på en brodös. Renée är rektor för Sätergläntan, driver flera projekt, är initiativtagare till den fina utställningen, Spår av liv, som visades på Dalarnas museum i somras samt har nyligen kommit ut med en bok, Grafiska korsstygn. Boken kommer att finnas till försäljning under mötet. Renée signerar den och man kan betala med kort.
image

Vidare ventilerar vi vad som är på gång inom föreningen och medlemmar har möjlighet att framföra synpunkter och önskemål. Det kommer att finnas en förslagslåda, så att du kan skriva ner förslag och önskemål om du föredrar det.

Medlemmar kan visa egna broderier under mötet. Några av er har kanske broderat hus, andra något på temat svart, vitt och lite rött. Du kan även ta med broderier du vill visa i Gallerier på föreningens hemsida.

Det är inte säkert att alla känner sig bekväma med att själv fotografera sina broderier och skicka in dem till galleriet, därför ordnar vi en fotostund under mötet där Gun Lindström hjälper till att fotografera de verk medlemmarna vill visa på Galleriet.

En kortare paus med mingel hinner vi också med. Kaffe och te kan köpas i ABF:s myntautomat.

Det blir också ett litet lotteri, 20 kr per lott. Ta med kontanter. Vinsten är en broderad indisk gardinlängd (220×59 cm).
image

Inför mötet vill du kanske förbereda dig:
Tänk igenom synpunkter och önskemål du vill framföra till styrelsen. Skriv ev ner något till förslagslådan. Har du förslag på kursledare, tema för workshops mm?

Förbered ev bildtexter du vill publicera tillsammans med dina bilder i Galleriet.

Surfa lite på nätet, Renée Rudebrants hemsida finns här och Sätergläntan hittar du här.

Styrelsen hälsar dig välkommen till ett givande höstmöte.

Om du vill visa ett broderi kom gärna kl. 12:45 och sätt upp det på någon av skärmarna som finns.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *