Lars Lerins utställning på Liljevalchs – uppdaterat

Se Lars Lerins utställning på Liljevalchs på guidad visning måndag 28 maj kl. 13.00 med föreningen Skapande Broderi Stockholm.

Under årsmötet i mars valdes Heléne Polite och Karin Ager att planera studieresor/studiebesök samt komma med förslag till hur föreningen ska arbeta med resor/studiebesök framöver.  Styrelsen utsåg sedan en kontaktperson, Olenka Lahovary Eriksson. Gruppen har diskuterat flera kommande aktiviteter och styrelsen hoppas  kunna komplettera föreningens verksamhet med resor/studiebesök. Man har föreslagit att börja med arrangemang och utflykter som kan göras över dagen, t ex med SL-kortet.

image

Först ut blir en guidad visning av den stora utställning av Lars Lerins målningar som snart öppnar på Liljevalchs. Vi har bokat en visning för 30 personer till självkostnadspris.

Tid: måndag 28 maj kl. 13.00. (Kom 12.45)
Pris: 100 kr per person.
Betalning: Helst med Swish till 073 934 61 84 eller kontant till Olenka. Medlemmar har förtur till och med den 18 maj (anmälan är preliminär tills betalning erlagts). Därefter är det först till kvarn som gäller. Efter den 18/5 erbjuds platser på reservlistan om betalning inte kommit in.

Läs om vad som nu är aktuellt på Liljevalchs HÄR->

Dela denna post:
Facebooktwittermail

3 kommentarer på “Lars Lerins utställning på Liljevalchs – uppdaterat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *