Återträff!

Hej alla medlemmar, nu är det dags att samlas igen och berätta vad som händer i föreningen.

Datum: 10 september kl. 13-16, Lokal: Föreningslokalen Pumpan / Katarinasalen Adress: Färgargårdstorget 1, Buss 76 till ändhållplatsen eller buss 2 till Vitabergsparken.

PANDEMI-information inför mötet

Inomhusarrangemang tillåter nu att 300 personer träffas. Vi har räknat med att kanske ett 70-tal personer kommer och föreningen har därför hyrt en lokal som normalt beräknas ta 130 pers. Vi kommer att sätta gränsen för insläpp vid 70 personer.

Vi ska göra vårt bästa att placera stolar så glest det går, men självklart måste vi som kommer bete oss ansvarsfullt. Känner man sig sjuk eller det minsta krasslig ska man förstås inte komma, det har vi lärt oss nu efter ett och ett halvt år. Om man av något som helst skäl tvekar att komma, är det bättre att avstå. Vi kommer skriva ett protokoll som publiceras på facebook och här på hemsidan så att alla som inte kom ändå känner sig delaktiga. VÄLKOMNA!

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *