Omstart i februari

På grund av den pågående smittspridningen i samhället och regeringens uppmaning, vid presskonferensen den 10/1, att alla ska begränsa sina kontakter med personer man normalt inte träffar i vardagen, beslutade föreningen att ställa in broderiträffarna och visningarna tills smittspridningen lugnat ner sig. Detta ger alla medlemmar möjlighet att starta broderiåret på lika villkor.

Vi hoppas på officiell start för 2022-års samarbete med Etnografiska museet i februari. Vi satsar på att erbjuda visningar av utställningen Human Nature i början av månaden och återkommer på Facebook och på hemsidan när det är dags att anmäla sig.

Vi är många som längtar efter att träffas.

Vill man se utställningen innan dess och komma till museet en tisdag för att brodera en stund i hantverksrummet, står det förstås var och en fritt.

I hantverksrummet får högst 20 personer vistas samtidigt, museet håller koll på det och de som träffas där måste själva hålla koll på avstånd och övriga covid restriktioner.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *