Skapa bakgrunder och effekter till ditt broderi

Den 18 april 2015 hölls en kurs om att skapa bakgrunder och effekter under Gingen Klangs ledning.

image

Bilden visar broderi från Harriet Ousbäcks kurs på Kreta sommaren 2014

Kursbeskrivning: Med vlisofix, färg och fantasi skapar vi bakgrunder som förhöjer intrycket av ett broderi. Vi arbetar med olika metoder. Vi använder vlisofix, där färger, tyll, garntrassel, tygspill med mera och skapar oväntade och överraskande resultat.

Kursledaren har en gedigen textil utbildning (Nyckelvikskolans allmänna konstlinje och vävning på HV-ateljé hos Edna Martin) samt har jobbat inom Tekoindustrin. Hon har också startat och drivit silkscreen-verkstad genom Vuxenskolan, arbetat som arbetsterapeut samt genom gått HV skola konstsömnad fyra år.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *