Vi tackar avgående styrelseledamöter 17/3 2018

Föreningens årsmöte den 17 mars innebar några förändringar i styrelsen. I samband med att deras mandatperioder gick ut avgick två ordinarie ledamöter och en suppleant; Heléne Forsberg och Heli Saarne samt Heléne Polite.

Vi tackar de avgående ledamöterna för deras insatser i styrelsearbetet. Alla tre är flitiga deltagare i våra veckovisa broderiträffar så vi kommer även i fortsättningen att mötas ofta, och inspireras av deras engagemang.

Både Heléne F och och Heli är kursledare i var sin kurs i föreningens regi i höst. Heléns kurs kallas Inches och  kommer att handla om broderi i litet format, inspirerat av en resa. Heli gör fantastiska maskinbroderier och under hennes kurs använder vi symaskinen och ett foto som främsta inspirationskälla. Kurserna presenteras närmare när höstens kursprogram är klart.

Heléne, som varit vice ordförande och kursansvarig vill ha mer tid för sitt eget skapande. Vi kan se hennes verk på temat Fåglar och hus på Stockholms Konstsalong i Nacka 7-15 april. Läs mer på Hélenes hemsida.
image

VI TACKAR DE AVGÅENDE STYRELSEMEDLEMMARNA FÖR DERAS VÄRDEFULLA INSATSER!

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *