Bildgalleriet och kursansvar – uppdaterat

Vi har 6 nya bilder i galleriet broderade av Asta Levinson-Persson. Asta är kursansvarig i föreningen och spelar en viktig roll när det gäller utformningen av vår fina kursverksamhet. Asta letar ständigt efter intressanta kursidéer och erfarna och kunniga kursledare. Kom gärna med idéer och förslag.

Asta hinner även skapa egna textila bilder och håller egna kurser. Här är hennes senaste bidrag till bildgalleriet:

I Galleriet finns fler broderier av Asta.

Den 23 april håller hon en broderikurs på temat Brodera mera i ABF:s regi i Vällingby.

Uppdatering oktober 2022
Vi omorganiserar galleriet och tar bort länkarna till medlemmars privata kataloger. Idag finns så många möjligheter att själv visa bilder på sociala medier och egna hemsidor. Därför koncentreras galleriet kring bilder från våra utställningar. Du hittar länkar under rubriken UTSTÄLLNINGAR högst upp på menyraden på startsidan.
(De privata gallerierna ligger kvar en tid. Det är bara länken från hemsidans huvudmeny som är borta)

Detta inlägg behålls dock eftersom Asta är en av grundarna av föreningen och har format basen i vår kursverksamhet. Hon har också bidragit med flera egna kurser och stort mått av broderiinspiration under våra broderiträffar.

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *