Oväntad tillströmning till Enköpings konsthall

35 besökare efter bara en halvtimmes öppethållande.

Lördag den 30 mars är det Helena Andersson från Enköpings konstförening som ansvarar för att öppna och stänga konsthallen. Vi får ett kort samtal med henne mellan besökare som kommer och går. – Jag har aldrig varit med om en sådan tillströmning en vanlig lördag när det inte är vernissage, utbrister Helena. Det har bara varit öppet i en halvtimme och vi har redan haft nära 40 besökare och nya strömmar hela tiden till!

Sedan hinner vi inte talas vid mer för Helena behöver berätta om utställningen för besökare som tyvärr inte kan få låna en katalog. – Vi måste trycka upp fler!

Det är inte utan stolthet vi ser utställningen ännu en gång och samtidigt får möjlighet att lyssna till besökarnas spontana kommentarer.

Torsdag den 4 april klockan 19 är det Möte med konstnären i konsthallen. Föreningen Skapande Broderi Stockholm representeras av föreningens ordförande Ingela Gréau och ledamot Ulla-Britt Önnestam. Anmälan till evenemanget ska göras senast tisdag 2 april till May-Britt 0702-770353 eller Evy 0735-629676.

Konsthallen öppnade för en knapp halvtimme och det har redan kommit 35 personer

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *