Läget i början av hösten 2020

Här kommer Facebookinlägget från den 19 augusti främst för dig som inte har tillgång till Facebook. Håll utkik de närmaste dagarna. Fler inlägg kommer att publiceras.


Hej!
Förstår att ni alla börjar undra vad som planeras till hösten.

Historiska museet:
Vi har precis fått kontakt med Amica som är mitt uppe i planeringen av när och hur vår nästa utställning “Guldskinnsbroderier“, ska öppna.
Utställningen “Spår av medeltida liv” ska tas ner och verken återlämnas eftersom utställningen på Gotlands museum inte blir av på grund av coronan. Vi får se hur återlämningen ska gå till.

Tekniska museet:
Vi har ännu inte fått besked från de ansvariga angående broderiträffarna i höst. Skrev att det säkert inte kommer lika många som tidigare då många undviker T-bana och bussar i dessa tider.
Det blir en utställning med våra AI broderier, så jobba på!

ABF kurser:
Vi har ännu inte fått besked från ABF om deras strategi för höstens kurser. Vi behöver även höra med kursledarna om de känner att de kan hålla kurs.

Årsmöte:
Vi fick ställa in årsmötet i mars och anser att det skulle bli för krångligt att ha det digitalt och har enats om att den nuvarande styrelsen får sitta kvar till mars 2021 och hoppas att ni kan acceptera det.

Som ni hör, just nu kan vi inte ge bestämda besked om många saker. Så fort vi vet meddelar vi det här och på hemsidan!


Detta inlägg på Facebook publicerades den 19 augusti av Ingela Gréau.

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *