Terminsavslut och Luciaträff på Tekniska museet

Det slumpade sig att föreningens sista träff för året på Tekniska museet sammanföll med Luciadagen. Det fanns därför fler än ett skäl att samlas över kaffe och lussekatt. Ett knappt trettiotal medlemmar kom och flera hade sina färdiga AI-broderier med sig. När och hur de slutligen ska lämnas in får vi återkomma till. Information om det kommer på både hemsidan och Facebook.

Samarbetet med Tekniska museet hade knappt kommit i gång när det redan i mars 2020 stod klart att vi inte kunde fortsätta att ses där en gång i veckan på grund av Corona-pandemin. Vem kunde då ana att vi nära två år senare fortfarande påverkas i vår vardag? Men med det engagemang medlemmarna alltid lägger ner i föreningens museisamarbeten klarade vi även den prövningen och broderade hemma på temat Hyper Human – AI. På sista träffen för året kunde vi titta på ett drygt tjugotal alster.

Ämnet för 2022 års samarbete med Etnografiska museet är Human Nature. Det ska bli intressant att utforska skillnaderna och likheterna mellan de två temana och utställningarna, som det faktiskt bara är ett stenkast emellan.

Väl mött på Etnografiska museet den 11 januari 2022, kl 12 – 15.

Lena Odmar – AI-broderi
Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *