Dags att hämta dina GULDSKINNSBRODERIER

 

Utställningen Guldskinnsbroderier med en modern twisthar tagits ner på Historiska museet och broderierna ska hämtas.

Tisdag den 22 februari mellan klockan 11 och 11.30 finns broderierna på plats i matsäcksrummet.  Be någon broderikompis ta med även ditt broderi, om du inte själv kan komma, så att vi hjälps åt att hämta våra verk. Museet har inte möjlighet att förvara broderierna och inte heller möjlighet att ta emot drop-in andra tider. Likaså har styrelsen inte möjlighet att förvara broderier som inte hämtats.

Museet har packat broderierna i var sin påse så att hämtningen ska gå smidigt. De enda som du behöver ta med är egen kasse och emballage för lite större eller mer skrymmande broderier. Det finns inget emballage kvar från inlämningen.

Vi kan glädjas åt att utställningen visades under lång tid – ett år och fyra månader. Den skulle tagits ner nästan på dagen för ett år sedan men har fått hänga kvar tills nu, så många besökare har haft tillfälle att se den. Från museet sida har man redan sagt att man saknar broderierna.

Broderiträffar på Etnografiska museet
När du hämtat ditt broderi passar det bra att gå vidare till Etnografiska museet. Årets broderiträffar är på tisdagar klockan 12 – 15 och vi sitter i hantverksrummet. Det ska bli kul att ses igen!

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *