Workshop om broderade porträtt mm UPPDATERAD

Eva Fagerholm broderar gärna porträtt. På utställningen ”Jugend i vår” tid på Strindbergsmuseet visade hon ett strindbergsporträtt som museet köpte. På utställningen ”Hemsöborna genom nålsögat” fick vi se Carlsson anlända till Hemsö med höganöskruset runt halsen.

Den 17 april kl 14 -18 håller Eva workshop om hur hon broderar sina porträtt och bygger upp motiv.
Hon beskriver sin workshop så här
Jag kommer att visa lite av mina broderade porträtt. Jag har bilder som visar hur jag bygger upp motivet. Jag använder olika material,  tyger  och lägger till små detaljer för att göra det personligt. Det blir lite collage av det.
Jag gör annars olika “skulpturer” i textil, bygger typ tittskåp av återvinningsmaterial och målar.”
Som ni vet, är det på grund av problem med akustiken svårt att göra sig hörd i rummet för broderiträffarna. Vi håller därför workshop i det sk klubbrummet, som ligger i Stadsmuseets café, andra dörren till höger om serveringen. Där kan vi bara ta emot 9 personer + kursledaren runt ett bord, som rymmer 8 personer plus en soffa för ytterligare två. Rummet är tyst och har bra ljus.
Workshopen blev snabbt fullbokad och reservlistan lång. Därför stänger vi anmälan nu (9/3).
Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *