Urval av verk till jubileumsutställningen i Nacka

Vi har tagit emot medlemmarnas önskemål om vilka verk man vill visa på Nacka konsthall. Nu gäller också att planera så att utställningen representerar alla våra muséesamarbeten på ett allsidigt och representativt sätt. Vi har tillsatt en arbetsgrupp vars uppgift är att utforma utställningen inför hängning. Arbetsgruppen består av Ingela Gréau, Mari-Ann Levin Pölde samt företrädare för styrelsen. Nedan beskrivs hur styrelsen avser att hantera frågan om urval av verk till utställningen.

1. Alla medlemmar fick anmäla tre verk. Information har getts på broderiträffar, hemsida, Facebook och i april månads mailutskick. Detta steg avslutades den 12 april.
2. Medlemmar som deltagit i minst fem utställningar ges därefter möjlighet att anmäla två extra verk. Dessa medlemmar får inbjudan via mail.
3. Om det vid planering eller hängning av utställningen visar sig att utställningen inte känns representativ eller om det blir ont om plats avgör planeringsgruppen vilka verk som kommer att visas. Planeringsgruppen kan komma att kalla in ytterligare verk, även från den som  inte längre är medlem, om de på ett bättre sätt presenterar föreningens verksamhet.
4. De anmälda verk som eventuellt inte kunnat beredas plats på utställningen i Nacka har förtur till utställningen i Skogås i slutet av året.
Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *