Led en workshop och berätta om föreningen I Bodafors

 

I Bodafors, på småländska höglandet, finns ett levande och aktivt besöksmål med fokus på hantverk, design och skapande.I sommar kommer de bland annat att visa en broderiutställning på temat Brodera livet, 17 juni – 10 september.

Veckan 11 – 16 juli planerar de hålla en Broderifestival. Kulturgatan Bodafors har sökt kontakt med föreningen Skapande Broderi Stockholm för att höra om vi kan leda en programpunkt under den veckan; kanske en workshop eller ett föredrag där vi berättar om vår verksamhet. Eller en kombo av båda.

Vi söker dig medlem som är intresserad av att leda, eller assistera vid, en workshop och att berätta om föreningen.

Man kommer även att bjuda in till mindre föreläsningar, dånågra av de deltagande utställande brodöserna berättar om sina egna verk. På lördagen i festivalveckan vill man bjuda in till ett längre samtal inför publik.

Hör av dig till styrelsen på info@skapandebroderi.se om det här låter intressant, eller tala med någon ur styrelsen.

Gå in på www.kulturgatan.se/ och läs mer om Kulturgatan. Om inte annat är det ett tips att besöka utställningen i sommar. Instagram #kulturgatan_bodafors

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *