En kurshöst att längta efter

Just nu längtar väl alla efter att våren ska komma med stormsteg, men vi har också en intressant kurshöst att se fram emot.

Föreningens kursprogram för höste 2016 är nästan helt klart. Vi väntar bara att administrationen på ABF ska räkna klart på kurspriserna och att anmälningsformuläret ska publiceras på ABF:s webbplats.

Detta har vi att se fram emot:

image5I september manipulerar vi tyg för broderi med Henriette Ousbäck. Det blir två dagar fyllda med inspiration. Henriette har tidigare haft kurser för föreningen. Läs om den första kursen, Mossa och Mylla, här. Den andra kursen var en fördjupning och Henriette har skrivit om den här. Denna kurs är fristående. Du behöver inte ha deltagit i de tidigare kurserna.


144470821936671200_resizedI oktober möts vi för att Brodera Med Mera med Asta Levinson-Persson. Asta är en erfaren lärare och kursledare, kreativ och produktiv brodös. Den här kursen passar både för dig som är nybörjare och mer avancerad.


img-1675Om du vill förnya din verktygslåda är kanske novembers kurs något för dig. Här får vi under Ann-Marie Alskogs ledning bekanta oss med silkscreentryck. Vi arbetar med egna tyger och tanken är att vi sedan ska brodera på våra tryck.


143798377981878700_resizedI december handlar det om lek och fantasi. Med lappar, spetsar, trådar och stygn leker vi fram små broderier utan krav och med mycket fantasi. Anneliese Frenssen leder denna kurs. Hon använder ofta udda material såsom ulltussar, papperssnören med mera i sina egna broderier.


Hela höstens kursprogram finns här.

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *