Snart är den kreativa hösten här

Höst. Nystart. Ny kunskap och ny inspiration. Nu startat broderiträffarna igen, men också nya kurser. Den första handlar om tredimensionellt broderi.

Broderiträffar
Vi möts på ett nytt museum och låter oss inspireras till intressanta broderier med östasiatisk inspiration. Glöm inte att anmäla Dig till visningen av Östasiatiska museet den 30 augusti kl 14 eller kl 17. Maila vår sekreterare Christina Wallskog.

Höstens första kurs
Hösten erbjuder också ett intressant kursprogram. Missa inte kursen med Henriette Ousbäck den 10 – 11 september. Kursen handlar om att vidareutveckla sitt broderande, bland annat genom att manipulera bakgrundstyger i tre dimensioner.

Henriette har tidigare hållit två uppskattade kurser hos oss. Den första om Mossa-myllatekniken, inspirerad av natur och skog beskrivs HÄR.
image

Den andra var en fortsättningskurs. I en fyllig och rikt illustrerad artikel beskriver Henriette själv processen under kursen på sin blogg FIBERTIGER. Du hittar artikeln HÄR.

image (Bild lånad från artikeln)

Nu väntar vi med spänning på vart nästa kurs leder oss. Det finns några platser kvar och du behöver inte ha deltagit i tidigare kurser för att kunna vara med nu. Välkommen med din anmälan!

Kursbeskrivning och länk till anmälningsformuläret hos ABF ->

Ange i anmälan om du är medlem i föreningen Skapande broderi. Det ger 200 kr rabatt på kursavgiften.

 

 

Dela denna post:
Facebooktwittermail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *